Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

TOC

De muziekstudio of ook wel opnamestudio is in 1999 ontstaan om te gebruiken voor het realiseren van eigen producties. Echter door de loop van jaren, gingen hier steeds meer artiesten en bands aan het werk. De studio is gelegen in Weert - Limburg onder de rook van Eindhoven in Brabant in de buurt van de A2. Dus makkelijk bereikbaar. 

De muziek studio wordt vooral geprezen door de sfeer van “A Sort of Homecoming” en de muzikale kwaliteiten van de mensen achter de knoppen. Nummers worden niet zomaar opgenomen maar als artiest wordt je geholpen het beste uit je zelf te halen. Hierbij is de creativiteit belangrijker dan de tijdsdruk.

In een prettige creatieve omgeving worden niet alleen maar de nummers opgenomen. Je wordt ook nog gecoached om het beste in je naar boven te halen.

Sjors Buitenkamp - Marathon

recording1recording2recording3

 

In alle rust en in een professionele omgeving in het Limburgse Weert worden de nummers vanaf de eerste noot tot aan het eindproduct opgenomen, gemixed en gemasterd. De studio is ingericht om naast stereo producties ook volledige surround producties te maken.

Wil je het beste uit je zelf halen in een omgeving waar jij je thuis voelt maak dan een afspraak en kom eens kijken.

Neem contact op

Bij een dagje vrij tijdens het touren heb ik een aantal fijne drumsessies opgenomen. Ik was erg blij met de DW drumkit en het geluid.

John Lingwood­ - Manfred Mann's Earth Band
0
0
0
s2smodern

Engineer/Producer: Joss Mennen

Joss werkte in het verleden met bekende producers zoals Erwin Musper (o.a. Van Halen, Anouk) en Wolfgang Stach (Guano Apes, Rammstein).

Hij werkte in in vele studio's als engineer waaronder:

  • Wisseloord Studios (Hilversum-NL)
  • Ton and Ton Studio (Oberhausen-D)
  • Studio The Bambooroom (Kentucky-USA)
  • Markant Recording Studios( Heeze-NL)

Meer over Joss Mennen: www.jossmennen.nl

Arrangeur/Producer: Bart van Geleuken

bart

Bart is geen broekie als het gaat om muziek. Al vanaf 1991 toetsenist in diverse bands met verschillende stijlen is muziek maken in zijn bloed gaan zitten.

De laatste jaren concentreert hij zich op componeren, arrangeren en produceren van nummers. Op dit moment is hij bezig met het schrijven van muziek voor een Nederlandse speelfilm.

Daarnaast heeft hij onder meer een nummer 1 hit in Limburg op zijn naam staan: "Vör eine daag met dich" gezongen door Joss Mennen.

Partners

sep  muziekbusiness cdfabriekInside Audio