Rock Inc. Entertainment voert een aantal eigen labels die specifiek voor bepaalde muziek genres zijn gestart. Het uitbrengen van jouw release op een label heeft een groot voordeel. In de media wordt het als een volwaardige release gezien en de distributie is goed geregeld. Ook als je opnames hebt gemaakt bij Rock Inc. Entertainment voor een single of full lenght album kunnen wij dit uitbrengen op een van onze labels mits het past binnen ons label.

Snake Bite Records

In eerste instantie opgericht om de albums van Mennen uit te brengen en later werden meer artiesten omarmd om hun muziek op het Snakebite Records label uit te brengen.

Inmiddels heeft Snakebite Records de naam opgebouwd van kwaliteits rock en metal label. Met recente releases van Vandelinde, BloYaTop, Misanthropia en The Burning Stash zetten ze deze traditie voort.

Bite Mark Records

Bite Mark Records is een relatief jong label in de stal van Rock Inc. Entertainment. Dit label zal zich voornamelijk concentreren op pop en dance gerelateerde music. Of dit nu mainstream, house, EDM, dance hall of dubstep is. Maar ook wereld muziek en folk wordt niet geschuwd.

Sjampingjon Records

Dit label is eigenlijk vanuit een melige bui ontstaan. Vroeger was de studio gevestigd in een oude champignon kwekerij en ontstond spontaan de naam Sjampingjon Records. Op dit label worden voornamelijk releases uitgebracht die iets te maken hebben met carnaval of Nederlandstalige en dialect volksmuziek.

Enkele releases van Snake Bite Records, Bite Mark Records en Sjampingjon Records

0
0
0
s2smodern

Partners

sep  muziekbusiness cdfabriekInside Audio