Graafschap Hornelaan 194a

6004 HT, Weert - The Netherlands

+31 (0)495 - 31 72 08

telefonisch bereikbaar

Chat

of via info@rockinc.nl

Label Login

access to portal

Power by Creativity
...je wordt gedwongen het beste uit jezelf te halen
Maak een afspraak
A sort of Homecoming
...opnemen in een gemoedelijke sfeer waar tijd geen factor is
Maak een afspraak

De muziekstudio wordt vooral geprezen door de sfeer van “A Sort of Homecoming” en de muzikale kwaliteiten van de mensen achter de knoppen. Nummers worden niet zomaar opgenomen maar als artiest wordt je geholpen het beste uit je zelf te halen.

In onze studio kunnen wij opnemen, mixen en masteren in stereo of volledig 5.1 surround en produceren, componeren en arrangeren wij muziek in opdracht.

De opnamestudio is gelegen in Weert – Limburg onder de rook van Eindhoven in Brabant in de buurt van de A2. Dus makkelijk bereikbaar.

Referenties
Medea - Eternally Young
G.T. Thomas - Lied van de verdwenen molens
Eddy - Half Moon
Burning Stash - Mad Days
Boom Like That! - Money for Nothing
Joss Mennen - Verhoeze
Wendy - Live Love Laugh
Mental Shift - Back to Live
Harold K. - Anna in de wind
Rapper D - Koeempels
Rebzjie - Soldaot
Rock Inc. Recording - Powered by Creativity
Video afspelen

Promotievideo

Al meer dan 20 jaar ervaring

De muziekstudio of ook wel opnamestudio is in 1999 ontstaan om te gebruiken voor het realiseren van eigen producties. Echter door de loop van jaren, gingen hier steeds meer artiesten en bands aan het werk.

In alle rust en in een professionele omgeving worden de nummers vanaf de eerste noot tot aan het eindproduct opgenomen, gemixed en gemasterd.

Wil je het beste uit jezelf halen in een omgeving waar jij je thuis voelt maak dan een afspraak en kom eens kijken.

Kraaltjes en spiegels

Vroeger werden kraaltjes en spiegels gebruikt om Indianen mee te verleiden. Nog steeds gebeurt het veel door opnamestudios om klanten te verleiden. Grote lijsten met apparatuur en microfoons om maar aan te tonen wat ze allemaal hebben. Maar kunnen ze er ook mee werken? Wij zijn van mening dat de apparatuur en microfoons er niet toe doen als de studio zelf te weinig ervaring heeft. Goede apparatuur draagt alleen bij aan aan het eind resultaat maar garandeert geen goed eind resultaat.

Natuurlijk werkt Rock Inc. Recording met de juiste apparatuur en microfoons. Zo beschikken wij over diverse Sennheiser, Shure, AKG en Beyerdynamic microfoons maar hebben we ook twee handgemaakte microfoons van Peluso en Charter Oak. De afluistering gebeurt met Dynaudio monitoren en wordt er gewerkt met Pro Tools met onder andere Waves, Plugin Alliance, Brain Worx plugins. 

Tot zover onze kraaltjes en spiegels…….

nl_NL