fbpx
Recording Header

Onze Labels

Rock Inc. Recording voert een aantal eigen labels die specifiek voor bepaalde muziek genres zijn gestart. Het uitbrengen van jouw release op een label heeft een groot voordeel. In de media wordt het als een volwaardige release gezien en de distributie is goed geregeld. Als extra service kunnen wij het album wat je bij ons hebt opgenomen uitbrengen op een van onze labels mits het past binnen het label.

Snakebite Records
Snakebite Records
In eerste instantie opgericht om de albums van Mennen uit te brengen en later werden meer artiesten omarmd om hun muziek op het Snakebite Records label uit te brengen. Inmiddels heeft Snakebite Records de naam opgebouwd van kwaliteits rock en metal label.
BiteMark Records
BiteMark Records
Bite Mark Records is een relatief jong label in de stal van Rock Inc. Recording. Dit label concentreert zich voornamelijk op pop en dance gerelateerde music. Of dit nu mainstream, house, EDM, dance hall of dubstep is. Daarnaast worden ook albums met wereldmuziek en folk niet geschuwd.
Sjampingjon Records
Sjampingjon Records
Dit label is eigenlijk vanuit een melige bui ontstaan. Vroeger was de studio gevestigd in een oude champignon kwekerij en ontstond spontaan de naam Sjampingjon Records. Op dit label worden voornamelijk releases uitgebracht die iets te maken hebben met carnaval of Nederlandstalige en dialect volksmuziek.

Releases

SnakeBite Records

BiteMark Records

Sjampingjon Records

Laatste Nieuws