Graafschap Hornelaan 194a

6004 HT, Weert - The Netherlands

+31 (0)495 - 31 72 08

telefonisch bereikbaar

Chat

of via info@rockinc.nl

Label Login

access to portal

Where artists shine!
...doen waar JIJ goed in bent en dat is creatief bezig zijn en muziek maken.
Maak een afspraak
Ontwikkelen van producties
...wij zijn vooral creatief bezig en helpen artiesten bij het realiseren van hun dromen.
Maak een afspraak

Wij ondersteunen creatieve mensen die zich bezighouden met podiumkunsten. Op het gebied van management, advies en ontwikkelen van producties.

We zijn vooral creatief bezig en helpen we artiesten. We ontwikkelen producties, theatershows en plannen volledige concert-tours.

De ervaring leert dat de passie en gedrevenheid van artiesten vaak er voor zorgt dat zijn hun zakelijk belang vergeten. Wij proberen artiesten te begeleiden in hun zakelijke beslissingen.

Doen wat je goed kunt!

Jij moet doen waar JIJ goed in bent en dat is creatief bezig zijn en muziek maken. Laat andere zich maar druk maken om alle andere zaken en dat is nu precies wat wij doen. Jij hoeft alleen muziek te maken.

Gehoord worden

De enige manier om aandacht te krijgen is veel optreden en gecombineerd met een strak promotieplan is jouw muziek onder de aandacht te krijgen. Graag helpen wij jou bij het verwezenlijken van die ambitie..

Advies

Organiseren, theaters of poppodia aanschrijven, contracten opstellen, gages betaald krijgen, contact met geluids- en lichtbedrijven en niet vergeten een goede administratie. Graag helpen wij jullie door het geven van advies.

Management

Een artiest of band kan niet zonder goed management. Zaken als begeleiding, carrière-planning, promotie, tv-optredens, contact met de platenmaatschappij zijn essentieel voor het succes van welke act dan ook.

Wij ondersteunen in:

 • Demo’s sturen naar labels, radiostations, de regionale pers en online publicaties. We maken gebruik van ons netwerk;
 • Wij zijn geen boekingskantoor maar we zullen ons netwerk aanspreken om je onder de aandacht te brengen in ons netwerk;
 • Ondersteuning bij studio opnamen en show repetities;
 • Verkennen van de financieringsmogelijkheden;
 • Onderhandelen over financiële deals met labels;
 • Toezien op andere mensen die werkzaam zijn voor de artiest of band zoals accountants, agenten en merchandisers.

Tour Management

Optreden is een kunst apart, maar het goed organiseren van de show er omheen is de overtreffende trap. Wil je wat meer zal er toch een professioneel team voor je klaar moeten staan die jouw ideeën tot uitvoer kan brengen.

 • Podium- en lichtplannen moeten gemaakt worden;
 • Productie- en promotieplannen mogen ook niet ontbreken;
 • Staging (mise-en-scène) zal bekeken moeten worden met of zonder regisseur;
 • Er zal personeel samengesteld worden die de productie kunnen begeleiden;
 • Als de productie op meerdere plaatsen wordt uitgevoerd zal deze verplaatst moeten worden;
 • Afspraken met geluids- en lichtbedrijven moeten worden gemaakt;
 • Welke backline ga je gebruiken;
 • Is de uitvoering in een theater of poppodium.

En zo kunnen we nog een vele langere lijst maken om nog maar te zwijgen over de commerciële afspraken die gemaakt moeten worden met de zalen of theaters. Wij kunnen de volledige productie voor je uitvoeren.

Lopende producties
De volgende producties zijn door het hele jaar heen te boeken voor theaters, poppodia en festivals. Klik op “Lees Meer” voor video en audio fragmenten.
 
stadi-M | Alternative Electronic Rock

stadi-M

Pretentieloos muziek maken. Zo startte de nieuwe, muzikale uitdaging van de band stadi-M. Voor de muzikanten (Joss Mennen op zang en bas, Bart van Geleuken op

Lees verder »
De Laatste Magische Zonnestraal

De Theaterkist

Een interactieve kindertheatervoorstelling met een mix van goochel-elementen, zang, theaterspel en dans. De voorstelling verplaatst de kinderen in de fantasiewereld van August Greene. Een magische

Lees verder »
Bibo Show - Liedjes van toen naar nu

Bibo Show

Een aansprekende muziek- en dansshow voor kinderen, gebaseerd op bekende Nederlandse kinderliedjes in een ander jasje, meer van nu. Heb je zin om samen met

Lees verder »
nl_NL