Graafschap Hornelaan 194a

6004 HT, Weert - The Netherlands

+31 (0)495 - 31 72 08

telefonisch bereikbaar

Chat

of via info@rockinc.nl

Label Login

access to portal

Kernwaarden en weten waar je voor staat

Enige tijd geleden hebben wij bij Rock Inc. Entertainment om de tafel gezeten en met elkaar gebrainstormd waarom Rock Inc. Entertainment op deze wereld is en wat wij willen bereiken. Dit heeft geleid tot een aantal keuzes in de manier waarop we werken en de opdrachten waaraan wij willen werken. Hieruit zijn onze missie en kernwaarden ontstaan en dit is onze maatstaf waar we ons aan houden.

Dit heeft als gevolg dat wij niet op alles ja meer zeggen. Maar dat is niet erg. Een eigen identiteit en trouw blijven aan je missie en kernwaarden. Alles om het beste uit onze klanten en ons zelf te halen.

En als er dan weer een mooie productie klaar is mag iedereen dat ook weten. Te beginnen bij binnenkomst in ons bedrijf. Hier hebben wij de beroemde “Hier Zijn Wij Trots Op”-kast. Hier in staan een aantal albumproducties waar wij met trots aan gewerkt hebben.

Wordt jij de volgende?

Onze #HIERZIJNWETROTSOP kast -start de video om te zien wat er nu in zit. Wordt jij de volgende?

Missie

Rock Inc. Entertainment wil de dromen en ambitie realiseren van mensen die zich bezighouden met podiumkunsten door ze de laten doen waar ze goed in zijn en ze hierin te faciliteren met alles wat hier voor nodig is.

Kernwaarden

Eigenaarschap
Eigenaarschap betekent verantwoordelijkheid nemen, zorgdragen dat processen goed verlopen. Betrokken zijn bij de opdrachten en bij ons bedrijf. Hierin zijn we in staat om zelf keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

Eerlijkheid
Eerlijkheid staat voor betrouwbaar, oprecht zijn, openheid en transparantie. Klanten mogen zien wat we doen en hoe we dingen maken. Het is binnen ons bedrijf belangrijk dat kennis met elkaar wordt gedeeld. Dat een ieder daar oprecht in is en betrouwbaar mee omgaat. Dat betekent ook dat onkunde met elkaar besproken wordt en met elkaar bespreekbaar is. Actief ondersteuning vragen en geven is een vorm van eerlijkheid.

Trots
Wij werken met veel humor en plezier. En we zijn trots op ons bedrijf en op wat we maken. We vinden het belangrijk dat onze klanten en medewerkers dat ook zijn. Maar we willen vooral dat ze trots zijn op zichzelf. En op wat ze doen en bereiken met elkaar.

Zichtbaar
Zichtbaar is in ons bedrijf de meetlat waar we alles naast leggen. Is wat we doen en we communiceren zichtbaar. Zijn behaalde resultaten zichtbaar en zichtbaar beter.

Niet Traditioneel
Wij streven er na om dingen anders te doen dan anders. Dit dwingt ons om na te denken over wat en hoe we dingen doen zonder in een sleur te vervallen. Bedenken van andere oplossingen en alternatieven leiden naar creativiteit wat klanten naar een hoger niveau brengt.

Vind je dit een leuk artikel?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Linkdin
Delen op Pinterest

Commentaar

nl_NL