Graafschap Hornelaan 194a

6004 HT, Weert - The Netherlands

+31 (0)495 - 31 72 08

telefonisch bereikbaar

Chat

of via info@rockinc.nl

Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show

ETWAS GANZ ANDRES!

Bij Duitse Schlagers denken veel mensen aan lange tafels, feesttenten en Oktoberfest taferelen. Helaas kleeft dit stigma aan dit genre en wordt er lacherig over gedaan.

Maar niet de Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show. Voor eens en voor altijd rekenen zij af met dit stigma. In een absolute hommage en eerbetoon aan de originele Duitse Schlager brengt Hanssi Kaiser een avondvullend programma met alle bekende en minder bekende Duitse Schlager Hits van welheer.

Nederland genoot mee van de Duitse Schlagers van Udo Jürgens, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Marianne Rosenberg, Heino en onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Schön ist es auf die Welt zu sein” of “Ich bin wie du” maar ook de minder bekende nummers zoals “Uber 7 Brücke”, “Ein Bett im Kornfelt” en “Du bist viel zu schon” passeren de revue.

Geen lange tafels, geen halve liters bier maar in een intieme sfeer in het theater waarin het podium wordt omgetoverd tot een Schlager spektakel wat een uniek tijdsbeeld geeft van de muzikale Duitse Schlager cultuur van Duitsland in de gouden jaren 70 en 80 van de vorige eeuw.

Misschien wel een onnavolgbare ‘Reise in die Vergangenheit’. U bent van harte uitgenodigd op een voorwaarde: meezingen verplicht! 

www.schlagertribute.nl

Vind je dit een leuk artikel?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Linkdin
Delen op Pinterest

Commentaar

nl_NLNederlands