Graafschap Hornelaan 194a

6004 HT, Weert - The Netherlands

+31 (0)495 - 31 72 08

telefonisch bereikbaar

Chat

of via info@rockinc.nl

Label Login

access to portal

Een stap vooruit

“a sort of home coming” is eigenlijk onze vaste slogan geworden sinds wij de studio in 2009 verhuisde naar het souterrain van een oude eier-verwerkingsfabriek. Het doel was om een plek te creëren waar volledige creatieve vrijheid heerst en waar de focus volledig kan liggen op het maken van mooie dingen. We vonden het ook belangrijk dat we van het jongerenhonk imago los zouden komen. De basis voor Rock Inc. Entertainment werd namelijk gelegd toen de repetitieruimte van rockband MENNEN langzamerhand transformeerde tot opname studio. Pin ups en oude meubels maakte plaats voor design en een uitgebalanceerd kleurenpallet. Industriële elementen werden smaakvol behouden.

Hierdoor ontstond een omgeving waar muzikanten en artiesten zich veilig en thuis voelden. Er hing een dermate positieve energie, dat mensen, na binnenkomst, het liefst direct aan de slag wilden. Onze missie was geslaagd!

In 2020 gingen we op zoek naar een nieuwe locatie voor Rock Inc. Een lastige opdracht in een jaar waar COVID heerst. Bovendien was de grootste uitdaging om een pand te vinden, waar we dezelfde sfeer en uitstraling konden realiseren als op het oude adres. Uiteindelijk viel ons oog op een voormalig TPG post kantoorpand. We hebben een aantal maanden flink de handen uit de mouwen moeten steken. Dit keer hoefde er niets opgeknapt te worden. Kille en zakelijke kantoorruimten transformeren naar een creatieve plek, dat was de uitdaging.

Inmiddels zijn de eerste creatievelingen komen sfeer-proeven en de algemene opmerking is; “ hier hangt een vele fijnere vibe dan op de oude locatie”. Zijn we toch weer een stap vooruit !

Vind je dit een leuk artikel?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Linkdin
Delen op Pinterest

Commentaar

nl_NL