• “Independent Labels and Artists Unite!”

  ...is het moto van Rock Inc. Distribution. Iedere dag zijn er kleinere labels die geloven in hun artiesten en het risico aandurven om producten op de markt te brengen. Door het bundelen van krachten biedt Rock Inc. Distribution een stabiele distributie partner.

Digitale distributie bij meer dan 40 download- en streamingdiensten waaronder Spotify, iTunes, Apple Music

Daarnaast verzorgen wij de fysieke distributie voor meer dan 500 bands wereldwijd

Labels

Wij acteren naar de groothandel als één grote distributeur, waarin een vuist gemaakt wordt richting handel en media door de Independent Labels te clusteren..

Artiesten

Als Independent Artist krijg je de mogelijkheid om op een professionele manier jouw muziek aan te bieden. Fysiek, via een eigen webshop of digitaal.

Label Manager

Om alles in goede banen te leiden kijg je een persoonlijke labelmanager toegewezen die samen met jou kijken wat de beste release strategie is.

 • Manfred Mann's Earth Band

  John Lingwood

  Manfred Mann's Earth Band
  Bij een dagje vrij tijdens het touren heb ik een aantal fijne drumsessies opgenomen. Ik was erg blij met de DW drumkit en het geluid.
 • Hanssi Kaiser

  Hanssi Kaiser Schlagershow
  Wij wilde graag het theater in, dat was onze boodschap. Super goed begeleid en de show stond als een huis. Complimenten!
 • Destiny Unknown

  Eric Steyvers

  Destiny Unknown
  Je kunt merken dat hier muzikanten werken en geen knopjes draaiers. Het album is nog beter geworden dan verwacht.
 • Ivory Time

  Sjors Buitenkamp

  Ivory Time
  In een prettige creatieve omgeving worden niet alleen maar de nummers opgenomen. Je wordt ook nog gecoached om het beste in je naar boven te halen.

Laatste Nieuws