Graafschap Hornelaan 194a

6004 HT, Weert - The Netherlands

+31 (0)495 - 31 72 08

telefonisch bereikbaar

Chat

of via info@rockinc.nl

Label Login

access to portal

“Independent Labels and Artists Unite!”
Door het bundelen van krachten biedt wij een stabiele distributie partner in de Nederland, België en Luxemburg.
Maak een afspraak
Fysieke en digitale Distributie
...via onder andere bol.com, Amazon en alle speciaalzaken in de BeNeLux en bij meer dan 70 download- en streamingdiensten
Maak een afspraak

Independent Labels and Artists Unite!”… is ons motto als het gaat om distributie. Iedere dag zijn er kleinere labels en artiesten die in hun producten geloven en het risico aandurven om producten op de markt te brengen. Door het bundelen van krachten biedt wij een stabiele distributie partner in de Nederland, België en Luxemburg.

Fysieke distributie via onder andere bol.com, Amazon en alle speciaal zaken in de BeNeLux en wereldwijde Digitale distributie bij meer dan 70 download- en streamingdiensten waaronder Spotify, iTunes, Apple Music, TIDAL, Deezer, Soundcloud, Facebook en Youtube.

En dit doen we al meer dan 20 jaar voor meer dan 400 artiesten.

Labels

Wij acteren naar de groothandel als één grote distributeur, waarin een vuist gemaakt wordt richting handel en media door de Independent Labels te clusteren.

Artiesten

Als Independent Artist krijg je de mogelijkheid om op een professionele manier jouw muziek aan te bieden. Fysiek, digitaal of via een onze eigen webshop.

Label Manager

Om alles in goede banen te leiden krijg je een persoonlijke labelmanager toegewezen die samen met jou kijken wat de beste release strategie is.

Labels op ons roster

distributie

Speciaal voor artiesten

Je bent trots op de muziek die je maakt en je hebt de stap genomen om het uit te brengen op, hoe zeggen ze het zo mooi, een geluidsdrager. Want het mag weer alles zijn tegenwoordig: CD, Vinyl maar ook weer cassettebandjes. 

Maar dan…. Je wilt graag dat jullie fans het album niet alleen bij optredens kunnen kopen maar ook online zonder dat jij hoeft om te kijken naar de bestelling, betaling en verzendkosten.

Dit kan bij ons. Met onze eigen webshop www.media-store.nl bieden wij jou als onafhankelijke artiest de mogelijkheid om op een professionele manier jouw producten aan te bieden samen met artiesten die jullie voor waren. 

Eigen labels

Wij voeren ook een aantal eigen labels die specifiek voor bepaalde muziek genres zijn gestart. Het uitbrengen van jouw release op een label heeft een groot voordeel. In de media wordt het als een volwaardige release gezien en de distributie is goed geregeld. Als extra service kunnen wij het album wat je bij ons hebt opgenomen uitbrengen op een van onze labels mits het past binnen het label.

SnakeBite Records

SnakeBite Records

In eerste instantie opgericht om de albums van Mennen uit te brengen en later werden meer artiesten omarmd om hun muziek op het Snakebite Records label uit te brengen. Inmiddels heeft Snakebite Records de naam opgebouwd van kwaliteits rock en metal label.

BiteMark Records

BiteMark Records

BiteMark Records is een relatief jong label in onze stal. Dit label concentreert zich voornamelijk op pop en dance gerelateerde music. Of dit nu mainstream, house, EDM, dance hall of dubstep is. Daarnaast worden ook albums met wereldmuziek en folk niet geschuwd.

Sjampignon Records

Sjampingjon Records

Vroeger was de studio gevestigd in een oude champignon kwekerij en ontstond spontaan de naam Sjampingjon Records. Op dit label worden voornamelijk releases uitgebracht die iets te maken hebben met carnaval of Nederlandstalige en dialect volksmuziek.

Enkele releases op onze labels
nl_NL