Graafschap Hornelaan 194a

6004 HT, Weert - The Netherlands

+31 (0)495 - 31 72 08

telefonisch bereikbaar

Chat

of via info@rockinc.nl

Label Login

access to portal

Bibo Show

Een aansprekende muziek- en dansshow voor kinderen, gebaseerd op bekende Nederlandse kinderliedjes in een ander jasje, meer van nu. Heb je zin om samen met ouders en grootouders lekker gek te doen, te zingen, te springen en te dansen.

bibo logo

Bibo is een ééndino, een fantasiedier (een dino en éénhoorn) die zich anders voelt dan alle andere dieren. Bibo weet het eigenlijk niet: is hij een dino of eenhoorn? Is hij misschien een monster? Of hij is monsterlijk lief? Zijn mama is een dino en zijn papa een eenhoorn, of is het andersom? Hij leeft in twee werelden, dat is fijn maar soms ook lastig, maar iedereen vind Bibo ook erg bijzonder, stoer en lief tegelijk.

Bibo heeft vriendjes en vriendinnetjes, hij houdt van voetballen, maar ook van koekjes bakken. Bibo wil stoer doen, maar ook graag lief zijn. Bibo houdt in ieder geval van zingen, dansen en gek doen. Bibo´s favoriete kleuren zijn natuurlijk die van de regenboog. Bibo droomt van ravotten, maar ook van paardrijden. Iedereen kan zich in Bibo herkennen.

Iedereen houdt van Bibo.

In de Nederlandse en Belgische theaters 2022/2023

Vind je dit een leuk artikel?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Linkdin
Delen op Pinterest

Commentaar

nl_NL