Graafschap Hornelaan 194a

6004 HT, Weert - The Netherlands

+31 (0)495 - 31 72 08

telefonisch bereikbaar

Chat

of via info@rockinc.nl

Label Login

access to portal

Welkom bij Rock Inc.

Wij ondersteunen en faciliteren creatieve mensen die zich bezighouden met podiumkunsten. Met een eigen productiehuis, opnamestudio en distributie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Projecten
0 +
Artiesten
0 +
Albums
0 +
Labels
0 +
Rock Inc. Recording

Recording

De muziekstudio in Weert wordt vooral geprezen door de sfeer van “A Sort of Homecoming” en de muzikale kwaliteiten van de mensen achter de knoppen.

Rock Inc. Entertainment

Entertainment

We zijn hier vooral bezig om artiesten te helpen en te begeleiden. We ontwikkelen producties en theatershows en plannen volledige concert-tours.

Rock Inc. MediaStore

Media Store

Door het bundelen van krachten biedt wij in onze webwinkel de independent artiest een platform om zijn spullen aan de wereld te verkopen.

Rock Inc. Distribution

Distribution

“Independent Artists Unite!” is ons motto. Door het bundelen van krachten biedt Rock Inc. Distribution voor jou een stabiele distributie partner.

Lopende producties

Hanssi Kaiser

De enige Orginal Deutsche Schlager Tribute Show.

Hanssi Kaiser brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 met deze wervelende tribute show nogmaals op het podium.

website

stadi-M

Voor drie muzikanten ontstaat er een nieuw stadium, een muzikale reis, een zoektocht zonder restricties en zonder duidelijke kaders. Lange jamsessies resulteren in nieuwe nummers
Website

De Theaterkist

August Greene is Theatermaker en woont in zijn Theaterkist in het Vijf Mijl Kreupel in Driepoort. Hij heeft van de Magistraet der Wijsheden en Magie de opdracht gekregen de Laatste Magische Zonnestraal te bewaren.
Website

Bibo Show

Een aansprekende muziek en dansshow voor kinderen, gebaseerd op bekende (oud) Nederlandse kinderliedjes in een ander jasje, meer van nu. Interactief en samen met ouders en grootouders lekker gek doen, zingen, springen en dansen.
Website
Partners

Nieuws & BLOGS

nl_NL