Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mental Shift

De nieuwe rockband van Nederlandse bodem ‘Mental Shift’ komt met gevarieerd debuutalbum ‘Emergence’. Emergence betekent verschijning en wat een verschijning is deze plaat! Lekkere rock afgewisseld met breekbare nummers met teksten recht uit het hart die je raken, zang vol emoties.

PRO1811 2522 8717953221520Centraal staat het thema, tevens bandnaam, ‘Mental Shift’. Hoe je de wereld om je heen ervaart zit in je eigen hoofd. Je eigen mentale knop, die je zelf kunt omzetten. Je kan je eigen koers varen door je hart te volgen en daadwerkelijk het roer om te gooien. Zijn wie je wil zijn. Of het nu gaat om liefde, vriendschap of werk, de boodschap blijft hetzelfde: blijf trouw aan jezelf, leef je droom door dat zelf te bepalen en in actie te komen.

Hoe dit alles klinkt? Een stevig toegankelijk rockgeluid. Herkenbare melodieën, stevige beats, bas en gitaarriffs en het afwisselende stemgeluiden van lead zangeres Daphne maken dit gevarieerde verzameling voor de rock liefhebber. Gemaakt met passie en liefde voor muziek!

Uitgebracht op ons label Snakebite Records en gedistribueerd door Rock Inc. Distributie

https://www.store2score.com/nl/alternative/802-emergence.html

0
0
0
s2smodern

Partners

sep  muziekbusiness cdfabriekInside Audio