Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Medea

Medea Logo transparant

Na bijna 12 jaar is het dan eindelijk zo ver!
Op 1 september 2017 staat de release gepland van
“NORTHERN LIGHT”, het langverwachte gloednieuwe solo album van Henry Meeuws alias MEDEA.

Na “Individual Unique” (2002) en “Room XVII” (2005) is dit de derde rockopera van deze Somerense veelzijdige muzikant en componist, die voor de productie van het album een platencontract tekende bij Rock Inc. Entertainment / Snakebite Records.

imageVolgens de insiders belooft deze derde rockopera van MEDEA, zijn twee voorgangers in alle aspecten te overtreffen. Het album staat weer vol met de bekende muzikale ingrediënten zoals we die inmiddels van Medea gewend waren. Een intens concept, nu gebaseerd op een Scandinavisch volksverhaal, vertolkt door geweldige gastzangers en muzikanten. Sommige reeds bekend (Joss Mennen, Ernst Le Cocq d’Armandville, Rob Laarhoven, Sandra Peeters), anderen zijn nieuw binnen de Medea gelederen (Frank de Groot, Igor Koopmans, John Jaycee Cuijpers, Josien Obers, en een delegatie van het Somerens kinderkoor Quintessens). Muzikaal bevat het album weer epische, symfonische en vooral melodische composities met een tintje prog en op tijd een vleugje metal.

De CD is vanaf 1 september verkrijgbaar bij alle CD-speciaalzaken, chainstores en webshops in de Benelux en zal ook als digitale download beschikbaar zijn bij de belangrijkste download shops en streaming sites zoals iTunes, Spotify, Amazon en Deezer.

Voor meer info: www.facebook.com/henrymedeameeuws

0
0
0
s2smodern

Partners

sep  muziekbusiness cdfabriektubeart