“Independent Labels Unite!” is het moto van Rock Inc. Distributie. Iedere dag zijn er kleinere labels die geloven in hun artiesten en het risico aandurven om producten op de markt te brengen. Door het bundelen van krachten biedt Rock Inc. Distributie een stabiele distributie partner.

Fysieke distributie

Rock Inc. Distributie wil naar de groothandel acteren als één grote distributeur voor de Benelux, waarin een vuist gemaakt kan worden richting handel en media door de Independent Labels te clusteren. De groothandel krijgt één factuur en wij dragen zorg voor de administratie naar alle Independent Labels.

In het 17 jarig bestaan heeft Rock Inc. Distributie deze rol in de Benelux gekregen. Met deze filosofie is en blijven wij een grote speler en daardoor een volwaardige partij en aanspreekpunt in de muziekbusiness, waarin alles gebaseerd is op de liefde voor muziek en een persoonlijke benadering.

Digitale Distributie

    

Naast het fysiek distribueren van albums is de digitale distributie een steeds belangrijker wordend deel van het verspreiden van muziek. Rock Inc. Distributie speelt ook hier een belangrijke rol voor Independent Labels. Door op te treden als één grote distributeur hebben wij afspraken gemaakt met 34 zogenaamde services waaronder Spotify, Google, iTunes, Apple Music, Tidal, Deezer, etc. Dit geeft de mogelijkheid om een album digitaal aan te bieden aan de gehele wereld via alle belangrijke streaming- en downloadsites.

Ons Roster van Labels:

Aftermath R...
Another Sid...
Apathia Rec...
Art Gates R...
Bitemark Re...
Bob Media
CCP Records
Dooweet Age...
Dunkelheit ...
Folter Reco...
Forever Pla...
Furias Reco...
Hollandia M...
Hostile Med...
JL Records
Jolly Roger...
Karma Consp...
Krescendo R...
LN Records
Loud Rage M...
Lovarn
Markuee
Melodic Roc...
Metal Natio...
Metal on Me...
Metal Scrap...
Minotauro R...
MUSIC Recor...
Necro Genoc...
Non Nobis P...
Nordavind R...
On Parole
Pitch Black...
Rock Compan...
RVP Records
Sjampignon ...
Snakebite R...
Snow Wave R...
Solitude Pr...
STF Records
Svarga Reco...
Total Metal...
Triton's Or...
Vanderlinde...

0
0
0
s2smodern

Partners

sep  muziekbusiness cdfabriekInside Audio