Welkom bij Rock Inc. Entertainment

Wij halen de maximale creativiteit uit onze projecten. Niet de gebaande paden volgen maar op zijn tijd naar links en rechts kijken.

Of het nu gaat om de opname van een nummer/cd, het componeren of arrangeren van bestaand werk. Maar ook de fysieke en digitale distributie van die werken. Daarnaast faciliteren wij ook de muzikant met een volledig ingerichte repetitieruimte.


Opnamestudio

Opname Studio
In alle rust en in een professionele omgeving worden de nummers vanaf de eerste noot tot aan het eindproduct opgenomen, gemixed en gemasterd. Hierbij is de creativiteit belangrijker dan de tijdsdruk.

Meer info


Distributie

Distributie
“Independent Labels Unite!” is het moto van Rock Inc. Distributie. Iedere dag zijn er kleinere labels die geloven in hun artiesten en het risico aandurven om producten op de markt te brengen. Door het bundelen van krachten biedt Rock Inc. Distributie een stabiele distributie partner.

Meer info


Repetitieruimte

Repetitieruimte
Een goed ingerichte verwarmde ruimte waar al een drumstel, versterkers en een zanginstallatie staan. Plus een café/bar erbij waar je onder het genot van een natje de repetitie kunt bespreken.

Meer info

Eindelijk is het zover, de heropening. Na de onaangename wateroverlast van 15 april waarbij we door het hele pand 4 centimeter water hadden staan zijn we helemaal klaar voor een nieuwe start. We hebben het moment aangegrepen om Rock Inc. Entertainment te upgraden. Rock Inc. 2.0 zeg maar.

“...en doodenakkers tot den horizon”, is de titel van het nieuwe album   van de Nederlandse Black/ Death/Viking metalband Fenris en komt op 1 september officieel uit op Snakebite Records.

Manfred Mann

Deze week was Manfred Mann te gast bij Rock Inc. om te werken aan een aantal nieuwe tracks voor zijn aankomende nieuwe album. Manfred Mann, geboren als Manfred "Mike" Lubowitz, is een keyboardspeler en oprichter van de gelijknamige Britse rhythm-and-blues-band Manfred Manns Earth Band met vele hits zoals:

  • Blinded by the light
  • Davy's on the road again
  • Do wah diddy diddy
  • Ha ha, said the clown
  • Pretty flamingo

Na vijf jaar houden de mannen van God’s Monkey het voor gezien. 1 EP en 2 albums verder is het tijd voor de volgende stap. Een nieuwe uitdaging. Chilco en Stephan, de componisten van de band dwingen zichzelf om eens echt samen te werken. Vanaf de bron, de start. Gezamenlijk schrijven zij in een aantal maanden een dozijn nieuwe songs.

Check jouw mix

Je hebt wat opnames gemaakt in je eigen studio maar toch mis je nog wat aan de mix. Dan ben je nu op de juiste pagina beland. Wij kunnen de mix die je zelf gemaakt hebt beoordelen en voorzien van commentaar door een van onze engineers. Dit commentaar kun je dan weer gebruiken om de mix beter te maken. Voor meer informatie klik hier.

Art Gates Records

Art Gates Records is een independent label uit Valencia/Spanje. Zij zijn gespecialiseerd in diverse stylen in het metal genre en hielpen reeds diverse bands op weg in de ontwikkeling van hun carriere, zoals Killus, Noctem en Steignyr.

Alle Art Gates releases zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Benelux via Rock Inc./Bertus

Rock Inc. Entertaiment - Powered by Creativity

Ervaar het zelf hoe snel je je thuis voelt bij ons. Een omgeving waar creativiteit het voor het zeggen heeft en niets anders!

Neem eens contact op

Partners

sep  muziekbusiness cdfabriektubeart